<

Indleveringsskema til gødningsprøver20-04-2020 - 09:18

Med vores indleveringsskema til gødningsprøver er det let og overskueligt at bestille de ønskede undersøgelser. Aflever op til 6 prøver uden forudgående aftale, når blot du vedlægger et udfyldt skema*

Vi har lavet et indleveringsskema der gør det nemt og overskueligt at indlevere gødningsprøver. Skemaet kan printes ud direkte herfra siden og udfyldes hjemmefra. Skemaet gør det nemt for både dig og os, og sikrer at vi ved præcis hvilke prøver I ønsker udført. Vær dog opmærksom på, at ved mere end 6 prøver vil vi gerne have en aftale på forhånd. 

 

Prøven udtages ved at tage en håndfuld nylagt gødning i en pose, klemme luften godt ud og binde en knude. Hestens navn noteres tydeligt på posen, og sedlen udfyldes og vedlægges. Husk ikke at samle mere end en håndfuld, vi behøver maks 45 g. hvis alle test skal laves.

 

Prøverne kan afleveres på klinikken alle hverdage. Fredag dog senest kl. 9, da prøverne ellers risikerer at ligge og vente hele weekenden. Hvis prøverne afleveres til aften eller i weekenden er det vigtigt med en aftale først, da prøverne gerne skal opbevares på køl hvis de ikke laves med det samme.

 

Læs evt. mere her:

 

http://holstebrohestepraksis.dk/DK/Vi%20tilbyder/Gødningsundersøgelse/Hestens%20indvoldsparasitter.aspx

 

 

<