Velkommen til Holstebro Hestepraksis
Hos Holstebro Hestepraksis råder vi over en veludstyret klinik og en udkørende praksis med udganspunkt fra Handbjerg mellem Vinderup og Holstebro. Vi tilser heste i Vestjylland og store dele af Midtjylland. Holstebro hestepraksis ejes og bestyres af Fagdyrlæge og hestekiropraktor Lena Kristensen og har ansat dyrlæge og hestekiropraktor Kathrine Thatt Jensen og sygeplejerske Marjun Dejligbjerg.

Vi har specialiseret os i heste og vægter fagligheden højt, hvilket gør, at vi flere gange årligt deltager i efteruddannelser i ind og udland. Vi tilbyder assistance fra en kompetent hestedyrlæge døgnet rundt og når vi ikke selv har vagten, så er det vores kollegaer indenfor Danske Hestedyrlæger, som står klar til at hjælpe.

Modtagelse af heste på klinikken - skema


Heste modtages fremadrettet kun til dyrlæge behandling og inseminering hos Holstebro Hestepraksis, såfremt de kommer fra stalde hvor ejer erklærer, at der ikke er udbrud af smitsomme sygdomme.
Vi  beder om at der tages temperatur på hesten inden ankomst på klinikken.

 

Indleveringsskema til gødningsprøver

Med vores indleveringsskema til gødningsprøver er det let og overskueligt at bestille de ønskede undersøgelser. Aflever op til 6 prøver uden forudgående aftale, når blot du vedlægger et udfyldt skema*

Forår/sommer er føltid!

Med foråret begynder også reproduktionssæsonen. Ønsker du føl i 2024, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også læse mere her på vores hjemmeside.

Få 25 % på tandrasp hver fredag på klinikken

Vi tilbyder 25 % på tandrasp hver fredag, hvis de udføres hos os på klinikken.