Velkommen til Holstebro Hestepraksis
Hos Holstebro Hestepraksis råder vi over en veludstyret klinik og en udkørende praksis med udganspunkt fra Handbjerg mellem Vinderup og Holstebro. Vi tilser heste i Vestjylland og store dele af Midtjylland. Holstebro hestepraksis ejes og bestyres af Fagdyrlæge og hestekiropraktor Lena Kristensen og har ansat dyrlæge og hestekiropraktor Kathrine Thatt Jensen.

Vi har specialiseret os i heste og vægter fagligheden højt, hvilket gør, at vi flere gange årligt deltager i efteruddannelser i ind og udland. Vi tilbyder assistance fra en kompetent hestedyrlæge døgnet rundt og når vi ikke selv har vagten, så er det vores kollegaer indenfor Danske Hestedyrlæger, som står klar til at hjælpe.

Gratis foredrag med Danske Hestedyrlæger i februar 2019

Foredraget henvender sig til dig, der gerne vil arbejde med mere end blot rideteknik for at forbedre og styrke din hests præstation.

Nyhed - AniPlan

Et godt tilbud til dig og din hest

*Abonnement på vaccine, tandrasp og gødningsprøver - få stor besparelse og mulighed for betaling i faste månedelige afdrag*

Hestedyrlæge søges til barselsvikariat i 2019

Der er lykkelige omstændigheder i klinikken og derfor søger Lena en hjælpende hånd for året 2019. 

10 års Jubilæum d. 15. september 2018

Kom til en spændende dag hos Holstebro Hestepraksis, hvor der vil være mulighed for at se springheste, dressurheste, islandske heste og westernheste i aktion på vores nye bane :)