<

VetPlan - Abonnement på de årlige dyrlægeydelser19-12-2018 - 09:35

Et godt tilbud til dig og din hest

*Abonnement på vaccine, tandrasp og gødningsprøver - få stor besparelse og mulighed for betaling i faste månedelige afdrag*

Holstebro Hestepraksis er blevet en del af VetFamily, som er en landsdækkende sammenslutning af dyrlæger.

 

Igennem os og VetFamily kan du nu tegne et VetPlan abonnement på de faste årlige sundhedsundersøgelser din hest har brug for - og samtidig spare penge!

Vi har lavet en skræddersyet plan for din hest, der inkluderer den årlige vaccine, tandrasp samt 2 årlige gødningsundersøgelser inkl. larvedyrkning og test for bændelorm. Desuden sparer du receptgebyret, hvis din hest skulle få brug for en ormekur. Igennem dette abonnement får du mulighed for at fordele dine udgifter på de faste dyrlæge besøg, så du således indbetaler 165 kr./måned, og derefter kan benytte dig af de ovennævnte undersøgelser, og endda med en årlig besparelse på ikke mindre end 1020 kr.

 

VetPlan kan ikke sammenlignes med en forsikring, så i forhold til dækning af diverse uforudsete udgifter vil dette abonnement ikke dække. Dog får du en række fordele ved at være VetPlan kunde.

 

Vi giver

 

10 % på kørsel

10 % på første gang kiropraktik

10 % på alle Equistro produkter

 

Hvis du skulle have lyst til at høre mere om vores nye tilbud, så er vi klar til at svare på spørgsmål, og sætte jeres abonnement igang. 

 

 

Du kan læse mere om VetFamily og VetPlan på www.vetfamily.dk.

<