VetPlan

Sundhedsordning til din hest

Holstebro Hestepraksis er en del af VetFamily, som er en landsdækkende sammenslutning af dyrlæger.

Igennem os og VetFamily kan du tegne et VetPlan abonnement på de faste årlige sundhedsundersøgelser din hest har brug for - og samtidig spare penge!

Vi har lavet en skræddersyet plan for din hest, der inkluderer én årlig influenza/stivkrampe vaccination, grundig mundhuleundersøgelse og tandraspning, samt 2 årlige gødningsundersøgelser inkl. larvedyrkning og test for bændelorm. Desuden sparer du receptgebyret, hvis din hest skulle få brug for en ormekur. Igennem dette abonnement får du mulighed for at fordele dine udgifter på de faste dyrlæge besøg, så du således indbetaler 165 kr./måned, og derefter kan benytte dig af de ovennævnte undersøgelser og behandlinger, endda med en årlig besparelse på ikke mindre end 1020 kr.

VetPlan kan ikke sammenlignes med en forsikring, så i forhold til dækning af diverse uforudsete udgifter vil dette abonnement ikke være tilstrækkeligt. Dog får du en række fordele ved at være VetPlan kunde.

Vi giver

10 % på kørsel

10 % på første gang kiropraktik

10 % på alle Equistro produkter

Hvis du skulle have lyst til at høre mere om vores VetPlan tilbud, er du velkommen til at kontakte os i telefontiden på nr. 23241277, eller på vores mail .
Herunder finder du desuden vores kontrakt, som du kan udfylde og sende til os.

Du kan læse mere om VetFamily og VetPlan på www.vetfamily.dk