< Tilbage

10 års Jubilæum d. 15. september 201824-08-2018 - 14:24

Kom til en spændende dag hos Holstebro Hestepraksis, hvor der vil være mulighed for at se springheste, dressurheste, islandske heste og westernheste i aktion på vores nye bane :)

 

Invitation til Holstebro Hestepraksis’ 10 års Jubilæum

 d. 15. september 2018

Kl 13-17

 

I anledning af vores 10 års jubilæum holder vi Åbent Hus d. 15. september 2018 på vores klinik i Handbjerg.

Vi har sammensat en dag, hvor professionelle ryttere/trænere kommer og viser netop deres kompetencer indenfor hver deres gren af ridesporten. Desuden vil der blive fremvist forskellige typer af føl.

 

14.00 Beriderelev Adam Sparlund fremviser en dressurhest, imens berider Bjarne Mark kommenterer.

 

14.30 Islænderrytter Rebekka Hyldgaard viser islænder på dressurbanen. Rebekka har i år vundet DM samt bronze til NM. Rebekkas ridt bliver kommenteret af træner Guðlaug Marín Guðnadóttir (Gulla).

 

15.00 Fremvisning af føl

 

15.30 Christina Kjelsmark viser showmanship, horsemanship og trail. Hun har bl.a. en DM titel i hunter under saddle og i trail.

 

16.00 Berider Bjarne Mark viser springning med hesten Royalisto. De to har vundet adskillige store springklasser i tidens løb og mange af os har set de to triumfere under Hingstekåringen i Herning.

Tiderne er ca. tider J

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores klinik fra kl. 13, hvor der i løbet af dagen vil være rig mulighed for at se faciliteterne og få en snak med dyrlægerne. Der vil under hele arrangementet blive serveret drikkevarer samt lidt godt til ganen.

 

 

Det hele foregår hos:

 Holstebro Hestepraksis, Kirkevej 62, 7830 Vinderup.

Hestene vises udendørs på vores nye bane, så husk beklædning efter vejret

< Tilbage